Ngjarje si në filma në gjykatën e Gostivarit (VIDEO)

Ngjarje si ne filma ka ndodhur dje ne gjykaten themelore te Gostivarit, ku si rezultat i intervenimit te shpejte dhe te guximshem te gjykatesist te procedures paraprake eshte shpetuar nje jete njeriu.

Per me shume ndegjojeni kroniken ne vazhdim.

VIDEO: