Ngjashmëri e frikshme, ja çfarë bëjnë trinjaket për të mos krijuar konfuzion

Trinjaket 18-vjeçare nga Hollanda, të quajtura Sam, Fat dhe Mel can Wely kanë një ngjashmëri shumë të “frikshme” me njëra-tjetrën.

Për shkak të ngjashmërisë ato veshin rroba të ndryshme për të shmangur konfuzionin. Njerëzit përreth ngatërrojnë shpesh herë identitetin e tyre, madje dhe profesorët.

Reklame

“Ne jemi gjithmonë bashkë. Kemi ambicie të njëjta. Ne dikur visheshim njësoj, por mësuesit dhe shokët nuk na njihnin.

Nëna jonë Indira, 51 vjeçe, zhgënjehet kur ne vishemi njësoj.

Por në fakt ne këtë stil kemi, çfarë i pëlqen njërës i pëlqen dhe tjetrës dhe kështu kemi zgjedhur që të vishemi njësoj por me ngjyra të ndryshme”, është shprehur Sam.