Ngricat pushtojnë aeroportin, avioni me pasagjerë pëfundon jashtë pistës (VIDEO)

64

Moti i acartë me ngrica të mëdha, ka detyruar avionin që po ulej në aeroport të ulte shpejtësinë, por avioni doli nga pista dhe u përfundoi i ndaluar në fushën me borë jashtë pistës.

Pasagjerët përjetuan një panik të jashtëzakonshëm me fluturimin AA4125 nga Piedmont në Çikago, por që në fund përfundoi pa të lënduar.