Ngrohni shtëpit e atyre që nuk kanë këtë dimër të ftohtë

Stina e dimrit është ndër stinët më të rënda për ata që nuk kanë. Shtëpitë e vjetra dhe mospasja e kushteve elementare i vënë në një sprovë të rëndë përpara të ftohtit.

Për këtë arsye organizata humanitare “Kalliri i Mirësisë” ka marrë përsipër që të dhuroj dru, batanije, tesha të dimrit dhe gjësende tjera të nevojshme për personat në nevojë.

Reklame

“Kalliri i mirësisë” ju fton që edhe ju të bëheni pjesë e humanizmit duke dhuruar nga të mirat e juaja materiale me qëllimin e vetëm që çdo shtëpi e fukarenjëve të jetë më e ngrohtë këtë dimër.

Më posht i keni të dhënat se si edhe ju mund të bëheni pjesë e këtij aksioni humanitar.

“Dhuro ngrohtësi”

Bashkangjituni edhe ju në këtë rrugëtim të hajrit duke blerë së paku një kupon”

KONTRIBO EDHE TI ME NJË DONACION PREJ:

100 denar 300 denar ose 500 denar
——————————————————————————-

Xhiro llogaria:

210042516360104
NLB Banka A.D. Skopje

OH “Kalliri i Mirësisë”