Nikollë Nikëprelaj e përcjell vëllain në gurbet, ju prek me fjalët që thotë

I mirënjohuri i muzikës folklorike dhe popullore, këngëtari Nikollë Nikëprelaj, është tejet i lidhur me tokën e tij.

Ai është nga Trieshi i Malësisë së Madhe, ku një pjesë e madhe e popullsisë vendase ka migruar në SHBA, shkruan “Kosovarja”.

Edhe Nikolla ka jetuar në Amerikë, por jo më, pasi i është kthyer vendlindjes ku edhe e ka gjetur qetësinë e shpirtit.

Nikollë Nikprelaj, që ka humbur të dy prindërit, së fundi e ka përcjell për në gurbet edhe vëllain e tij, gjë të cilen e ka treguar përmes një postimi, ku e lut vëllain të kthehet me shpesh në shtëpi. /Kosovarja/

Prekëse!