Nikollovski: Disa drejtorë në ndërmarrje publike marrin paga më të larta se kryeministri

Advertisment
HTML Image as link

Zëvendëskryeministri i caktuar për luftimin e krimit dhe korrupsionit, Ljupçe Nikollovski në brifing me gazetarët thotë se ka ndërmarrje publike në shtet që shërbejnë vetëm për punësime dhe për të shpenzuar para dhe se këto ndërmarrje duhet të shuhen.

“Ka ndërmarrje publike drejtorët e të cilave kanë paga më të larta se kryeministri, ne këtë do të hulumtojmë”, tha Nikollovski.

Reklame

Si shembull të ndërmarrjeve të tillë, Nikollovski i përmendi ‘Agro berza’ dhe ‘Ekonomia’.

Ndryshe, Nikollovski në përbërjen qeveritare është zëvendëskryeministër i caktuar për luftimin e krimit dhe korrupsionit ndërsa pozita e tij shërben për t’i koordinuar institucionet të cilët merren me këto çështje./Telegrafi/