Një çift Palestinez vendosën të mos bëjnë dasmë në vend të kësaj të ndihmojnë shumë familje të varfëra

Njihuni me Anas dhe Riham, një çift #palestinez nga qyteti Umm al-Fahm në Palestinë, që vendosën të mos bëjnë dasmë dhe në vend të kësaj të ndihmojnë shumë familje të varfëra palestineze në qytetin e tyre. Ata përgatitën 400 qese të mbushura me ushqime të ndryshme dhe i dhuruan ato familjeve të ndryshme. Allahu i dhëntë jetë të gjatë e të lumtur bashkëshortore. Allahu i shpërbleftë me xhenetul Firdeus!

?Sulejman_Rustemi

Reklame