Një dokument nga Gjykata Themelore në Tetovë hedh poshtë pohimet e Milloshoskit (FOTO)

Regjistrimi i ri nga të dhënat penale nga Gjykata Themelore në Tetovë përsëri hedh poshtë pretendimin e deputetit të OBRM-PDUKM-së, Antonio Milloshoski, i cili thotë se ai nuk ishte i dënuar në Gjermani.

Dokumenti i marrë nga “A1on”, dhe i lëshuar nga Gjykata Themelore në Tetovë me kërkesë të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve në fillim të vitit të kaluar, tregon se ai ishte dënuar dy herë.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Ky është dokumenti i dytë i mohuar nga Milloshoski, i cili tha se ai nuk ka kryer krime në Gjermani./Telegrafi