Një familje 8-antarshe e prej tyre 3 fëmije nga Rogla e Zhelinës, mbetën pa kulm mbi kokë

Lëmosha ska zvogluar asnjë pasuri.

Një familje 8-antarshe e prej tyre 3- fëmije nga Rogla e Zhelinës, mbetën pa kulm mbi kokë !

Reklame

Një familje që të gjithë e njohim, një familje me shumë vuajtje, një familje e dashur dhe shumë e respektuar nga e gjithë shoqëria, që me sakrificë dhe mund arriti të ndërtojë këtë shtëpi që sot u dogj e u bë shkrumb e hi. I dashur Vëlla, e ti e dashur Motër, ju kërkojë falje me zemër për shqetësimin që po e bëj, por ne kemi nevojë për ju, për ndihmën tuaj, që kjo familje të jetojë njejtë si ju, njejtë sikur jetonin vetë ata deri dje.

Të ken një kulm mbi kokë !!

Nga rethana ende të paqarta ata sot humbën çdo send që ata kishin, para syve të tyre u dogjë gjithçka, që ata për shumë vjet u dasht me e ndërtuar.
Me aq sa keni mundësi bëhu pjesë e kësaj lëmoshe

NDIHMO EDHE TI
( për çdo ndihmë, ju lutem kontaktoni familjen e Sollman Avdija)
Tel: +38971929318
Ju falemenderit !