Një fëmijë bie në Lumin Vardar nga Ura e Gurit në Shkup, policia e shpëton

Advertisment
HTML Image as link

Siç bëjnë të ditur nga policia, nëntë vjeçari nga është rrëzuar në Lumin Vardar te Ura e Gurit.

Rasti është paraqitur rreth orës 14:00.

Reklame Reklamë:
Qries

Sipas MPB-së, policët e Komunës Qendër kanë ndërhyrë menjëherë dhe fëmija është shpëtuar dhe nxjerë nga Lumi Vardar.