Një i vd ekur dhe dy të lënduar nga ak sidenti në rrugën Ohër – Kërçovë

Një i vd ekur dhe dy të lënduar është bilanci i një ak sidenti trafiku që ka mbrëmë në magjistralen Ohër – Kërçovë.

Ak sidenti që ndodhi rreth orës 18 në pjesën në mes të fshatrave Pesoçan dhe Arbinovo, ndodhi në një përplasje të drejtpërdrejtë të një automjeti pasagjerësh dhe një automjeti shpërndarës, gjatë së cilës shoferi i makinës vd iq në vend, ndërsa dy persona nga furgoni u lënduan rëndë.

Pas go ditjes, zjarri ka kapluar furgonin, i cili është djegur tërësisht.

Hetime në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi i SPB Ohër, për të konfirmuar arsyet e ak sidentit.

Ndryshe, kjo pjesë e autostradës ka qenë në ndërtim e sipër për disa vite, punimet e ndërtimit po zhvillohen në seksione dhe është relativisht dobët e shënuar dhe e siguruar./Telegrafi/