Një i vd.ekur dhe pesë të lënduar në aksidentin që tronditi Maqedoninë e Veriut

138

Një person ka h.umbur jetën në ak.sidentin e rëndë që ka ndodhur sot pasdite rreth orës 14:15 në rrugën Kumanovë-Kriva Pallankë, në fshatin Obllavcë, konfirmoi policia.

“Ak.sidenti ka ndodhur mes tre automjeteve, një automjeti motorik “Xhip Grand” me t/arga bullgare, i drejtuar nga 27 vjeçari F.A. nga Kumanova dhe një automobili “Alfa Romeo”. Në ak.sident ka hu.mbur jetën shoferi i xhipit F.A., ndërsa pesë persona janë l.ënduar dhe janë dërguar në spitalin e përgjithshëm të Kumanovës”, informojnë nga MPB-ja.

“Të lë.nduarit nuk janë në rre.zik për jetën, kanë lë.ndime në e.k.stremitete dhe të ç.ara në fytyrë. Njëri prej tyre është dërguar në ob.servatorium në re.ntgen d.iagnostikim. Të gjithë janë ndaluar në spitalin e Kumanovës”, deklaroi drejtoresha e spitalit, Snezhana Zaharieva.

Në vendngjarje janë dërguar dy autoambulanca, si dhe tre automjete zj.arrfikëse.

Ek.spertiza e policisë zgjat ende, qarkullimi i automjeteve është i ndë.rprerë.