Një ide e sallatës së shpejtë për iftar (VIDEO)

Sonte iftari i 5të i muajt të shenjtë të ramazanit ne ju sjellim një ide se si të përgaditeni në shtepi një recetë të sallatës së shpejtë dhe të shishme.

Receta: 2 karota ,1 kastravec ,5 lug gjelles ajk e tharet ,3 lug gjelles gjiz ,krip

VIDEO: