Një komunitet luksi, i gjithi “jeshil”/ Ja ku ndodhet (FOTO)

29
#

Ka shumë hapësira urbane në botë që janë planifikuar në mënyrë unike, duke i lënë njerëzit pa fjalë. Me ndihmën e satelitëve dhe fotografisë ajrore, ne kemi mundësinë që të shohim sesa me kujdes përcaktohen ndërtesat në zona.

Një nga pamjet e tilla tërheqëse është Brøndby Haveby ose Brøndby Garden City. E vendosur në perfideri të Kopenhagen në Danimarkë, ky ‘qytet kopsht’ është një vend i shumë kopshteve të komunitetit që njihen për rregullin e tyre unik rrethor.