Një maqedonas vaksinohet kundër Kovid-19 do të vaksinohen rreth 1000 persona me këtë vaksinë (VIDEO)

Advertisment

Para dy javëve është paraqitur me vetë dëshirë si vullnetar dhe pas disa ditëve e kanë thirrur për tu vaksinuar kundër korona virusit.

Maqedonasi Branko Andreevski punon si taksist në Angli dhe kështu ka arritur deri te informacioni rreth testimit të kësaj vaksine. Thotë se njëjtë si të gjithë vaksinat tjera, edhe këtë vaksinë e ka marrë në krah.

Reklame