Një përshkrim i bukur nga një nënë shqiptare për Muhammedin alejhi selam (VIDEO)

Advertisment

Një përshkrim i bukur nga një nënë shqiptare për Muhammedin alejhi selam

‘Ajo krijes e bukur e Zotit, Ajo krijes e mencur e Zotit, ai ilac per njerzimin, ai edukator i bukur per njerzimin..ai njeri i bute , qe zbuste dhe hekurin e jo me njeriun’ tha kjo nene shqiptare per Muhamedin alejhi Selam.

Reklame

VIDEO: