Një person ka humbur jetën në vendin e punës në Shkup

Në polici dje në orën 16 është denoncuar se një firmë në rrugën ‘Pero Nakov’ në Shkup, personit A S nga Kumanova, i punësuar në firmë i ka ardhur të fikët dhe ka humbur vetëdije.

Nga ndihma e shpejtë kanë konstatuar vd ekjen pa shenja dhu ne ndërsa kontrollin e vendit të ngjarjes e ka kryer ekipi i SPB Shkup.

Trupi i të ndjerit është dërguar për autopsi me urdhër të prokurorit publik.