Një pjesë e barrës financiare duhet të përballohet nga administrata, ja kush e thotë

Në kushtet kur orari i punës së administratës është nga ora 08 – 14 dhe kur punonjësit shkojnë për të punuar një ditë, Ministrja e Ekonomisë, Nina Angelovska, mendon se pagat e administratorëve duhet të ulen.

Në paraqitjen e sotme në emisionin “Magazina Ekonomike” në Alsat, kur u pyet për mundësinë e uljes së mundshme të pagave në mesin e punonjësve të administratës publike, Angelovska tha:

“nga një këndvështrim solidariteti, pavarësisht nëse unë mendoj se duhet të mbajë një pjesë të barrës dhe administratës, definitivisht mendoj se duhet të ulen.