Një polic i policisë kufitare të Maqedonisë së Veriut pozitiv ndaj koronavirusit

Një polic i policisë kufitare, i cili ka qenë në detyrë në kufirin jugor të shtetit tonë, pas kthimit në Hungari është testuar dhe është pozitiv në koronavirus.

“Dje janë bërë anketa të tridhjetë policëve të huaj në kufirin jugor dhe 30 policëve tanë, të cilët kanë qenë në kontakt me policin i cili është larguar. Anketat kanë përfunduar dhe janë dhënë vendime për izolim”, informoi ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.