Një porosi për opozitën, popullin dhe BDI

Nga Bekim QOKU

Po, nëse duam vërtet ndryshim, duhet shtuar presionin mbi opozitën. Ajo beson se po bën gjithçka për këtë ndryshim, por puna është se populli duhet tani vetë të vetëdijesohet,

Reklame

ashtu vetvetiu, në një natë të lume t’i fanitet në ëndërr, e nesër të çohet i përndritur, dhe ta votojë atë.

BDI është si ai sfungjeri i tejngopur që pas 20 vjet në pushtet nuk thith më. Çelësi i ndryshimit është vetëm në dorën e opozitës.

*postim në facebook