Një pronar dyqani në Turqi e djeg fletoren e borxhlinjëve, ua fali shkaku i Koronavirusit (FOTO)

Një pronar dyqani në Turqi e djeg fletoren e borxhlinjëve para dyqanit të tij ,duke u solidarizuar me klientët për shkak të virusit Corona.

Një vepër e rrallë kjo ku shkaku i Virusit Korona shumë persona kanë ngelur pa punë dhe pa kushte të mira ekonomike.