Sallatë e shpejtë dhe e shishme për iftar, ja receta (VIDEO)

Sot iftari i 24-të i muajtë të shenjtë të Ramazanit, ne ju sjellim një sallatë të shishme të pregaditur per iftar.

Ja receta e lehte dhe e shpejtë

Reklame

Receta: 150gr miser(i konzervuar) ,150gr bizele(konzervuar) ,1 sallat( e grimcuar) ,3 lug te gjelles ajk e tharet(pavllak) ,2 lug te gjelles majonez ,Krip