Një shofer serb me kamion bëri kërdinë në Stamboll (VIDEO)

Një shofer kamioni nga Serbia krijoi një kaos të vërtetë trafiku në Stamboll, në pjesën e qytetit të njohur si Uskudar. Lundrimi gabimisht e çoi kamionin e tij në rrugë të ngushta ku nuk mund të kalonte dhe ku ngeci.

Kamioni lëvizte nëpër rrugët e ngushta të Stambollit në këtë pjesë të vjetër të qytetit në anën Anadollake të Bosforit. Sidoqoftë, ai u mbërthye në një kthesë, ai nuk mund të shkonte para dhe prapa për shkak të rimorkios së gjatë, shkruan “Hurriyet” turk.

Gjatë manovrimit, kamioni shkaktoi dëme të vogla në dyqanet aty pranë, dhe kalimtarët thirrën policinë.

Meqenëse nuk kishte asnjë mundësi që kamioni të dilte nga rrugët e ngushta, rimorkio e tij u shkëput, kështu që kamioni shkoi i vetëm.

Sidoqoftë, rimorkio vazhdoi të bllokonte rrugët dhe u hoq pas disa orësh me makina speciale./transmeton tetova1.