Një shqiptar në krye të Qendrës Tregtare të Qytetit

Ditëve të fundit po zhvillohet një “luftë” e ashpër përmbrenda LSDMsë në ndarjen e posteve të eshalonit të tretë dhe të katërt.Kryesisht lufta më e madhe po bëhet përmbrenda degëve të Shkupit.

Ekskluzivisht nga informacionet tona përmbrenda LSDMsë, një luftë e madhe po zhvillohet në mes degës të Sarajit dhe Shuto Orizares, me çka krahu i Sarajit i udhëhequr nga Jetmir Fetahi gëzon mbështetjen edhe të partisë LSDMsë , karshi Amdi Bajramit i cili pretendon të vendos njeriun e tij në krye të GTCsë.

Reklame

Ditëve në vijim pritet edhe zyrtarisht që dega e LSDMsë në Saraj të vendos drejtorin e ri , ku sipas të gjitha gjasave do të jetë Jetmir Fetahi./Derveni.info