Një shqiptare nga Kosova, zyrtarët doganor ia vjedhin 3.000 euro në Shkup

78

Me 08.02.2019 në ora 12.45 në vendkalimin kufitar “Aeroporti ndërkombëtar Shkup” nga Stokholmi-Suedi ka udhëtuar A.V.R.E.(47) nga Gllogovci, Kosovë dhe me vendbanim në Suedi, transmeton Almakos.

Gjatë kontrollit të pasaportës iu është lejuar hyrja në Republikën e Maqedonisë, por në ora 13.15 nga ana e të punësuarit të sigurimit të TAV është lajmëruar se ajo ka dëshiruar të paraqes një ngjarje te zyrtarët policor.

Nga ana e A.V.R.E. është lajmëruar se derisa ka qenë duke u kontrolluar bagazhi i saj nga dy zyrtarët doganor iu janë marr 3.000 euro. Me paraqitësen në polici është kryer bisedë dhe personat nga Sektori për përgjegjësi profesionale të Drejtorisë Doganore.

Po punohet për zbardhjen e rastit.