Një tjetër shqiptar i Kosovës vdes në Zvicër

Advertisment

Një tjetër kosovar ka vdekur dje në Zvicër në mënyrë aksidentale, transmeton Gazeta Metro.
Vesel Avdylaj ka vdekur si pasojë e një aksidenti në vendin e punës në Zvicër, ka njoftuar vëllai i tij përmes Facebook’ut.

Vdekjen e tij e ka informuar për miqtë dhe familjarët vëllai i tij. Ndryshe, Vesel Avdylaj ishte nga komuna e Klinës.