Një vajzë si Bigu, kështu e suprizon nënën e saj për ditëlindje

Big Mama është këngëtarja dhe moderatorja më e pëlqyer shqiptare. Ndonëse ka lënë pak anash muzikën për shkak të moderimit, mirëpo tek të dyja vazhdon ta ketë fuqinë dhe pasionin e njëjtë.

Për Bigun shkruhet e flitet shumë, ajo ende deklarohet si femër beqare, se kur do ta shohim me një fatlum në krahë kjo mbetet për tu parë.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Sidoqoftë, sot është një ditë e veçantë për Bigun. Nëna e saj festoon ditëlindjen ku nuk ka munguar urimi dhe befasia e madhe e moderatores për të.

Eh, po në krahasim se ccka meritojnë nënat këto supriza janë të pakta gjëra që mund ti bëjë një njeri. Urime për nënën e Bigut, edhe shumë tjera.