Njihuni me bi znesmenen tetovare, mbaroi mjekësinë, magjistron filozofinë

Elita Zylbeari Masha , Sipermarrese dhe folese motivuese nga Republika e Maqedonise se Veriut. znj. Masha eshte 37 vjecare lindur ne Tetove, mban nje diplome ne shkencat e mjeksise prane fakultetit Shen Kirili ne Shkup dhe aktualisht kandidate per master ne fushen e filozofise.

Sot njihet si nje nga grate me prominente ne fushen e biznesit dhe aktivizimit komunitar me theks te vecante barazine gjinore dhe fuqizimin e grave. Ne vitin 2008 themeluese e Companise Infinity Mg e cila veproi ne fushen e ndertimit, subkontraktimit dhe realizimit te dy hIdrocentraleve te vogla.

Reklame

2011 Bashke themelusese ne Ish Shkollen Wilson Maqedoni. Aktualisht themeluese dhe drejtuese ne companine IE ‘Infinite energy’ e cila zhvillon dhe nderton zonat rurale ne parqe per prodhimin e energjise solare.