Nj ihuni me familjen e tetovarit Shkumbin Ismailit (FOTO)

Se Tetova di të nxjerrë zëra të bukur e këngëtar shembull po e dëshmon edhe i famshmi Shkumbin Ismaili.

Këngëtari tetovar çdo herë është veçuar për stilin e veçantë të muzikës, ku anë e mbanë botës ku ka shqiptarë ka me qindra e mijëra fansa, shkruan “Kosovarja”.

Tetovari Shkumbin Ismaili është këngëtar i shumë hiteve me motive dashurie, andaj edhe audienca e tij është aq e gjerë.

Krahas jetës peofesionale, sa i përket asaj privates nuk është se publiku di shumë për të.

Andaj, ju ftojmë ta njihni bashkëshorten dhe dy djemtë bukurosha të Shkumbinit. /Kosovarja/