Njihuni me kosovarin 94 vjeçar që po kërkon grua

Advertisment
HTML Image as link

Isuf Muhaxheri nga Kaçaniku, ka disa vjet që jeton i vetë, pasi që i vd iq gruaja dhe tani ka mbetur i vetëm duke kryer punët e shtëpisë.

Muhaxheri kishte 16 fëmijë, e prej tyre 8 i kanë vd ekur.

Reklame

Ai tregon për momentet e mira që kishte pasur me bashkëshorten tashmë të ndjerë.

“Gruaja më ka thanë ti je kanë marak me i ba dy gra, e unë i thosha, se pare kisha, me kanë marak menjëherë martona, po s’du me të shkel. Fëmijët mi ka këqyr shumë”, thotë Muhaxheri.

 

Ai tregon se kishte 8 vajza e 8 djem, ndërsa tani i vetëm i duhet ta pastroj shtëpinë.
Kjo sigurisht për të duhet të jetë e vështirë.

“Unë jam kanë zotëri njeri, tash me fshi… S’kam ditë, prej zorit po duhet mu mësu. E fshij krejt”, thotë ai.

Ndërsa tani po kërkon grua.