Njihuni me Luanin hoxhën Jusuf Barcic i cili policisë ju thotë: Keni 2 minuta te ikni nga këtu (VIDEO)

Njihuni me Luanin hoxhën Jusuf Barcic i cili policisë ju thotë:

Keni 2 minuta te ikni nga këtu ☝️❤

Të cilin duan ta pengojnë gjatë ligjeratës ku i vetëm i kundërvihet policisë dhe ata ulin zërin dhe ikin.

Nga Facebooku i Hazbi Ameti