Njoftim i rëndësishëm nga ambasada e Gjermanisë/ Një lajm i mirë dhe një lajm i keq (VIDEO)

Ambasada Gjermania ka bere te ditur sot dy lajme kryesore rreth vendimeve nga qeveria gjermane, Lajmi mirë është se Gjermania nga 15 qershori do te heq kontrollet e kufirit nga të gjitha vendet e BE-së.

Lajmi keq eshjte se Gjermania i ndalon udhetimet e shtetsve te vet ne me shume se 160 vende natyrisht ketu hyjne edhe Shqiperia, Maqedonia dhe Kosova udhetimet ndalohen deri me 31 gusht..

Reklame

Ndiqeni videon per me shum detaje: