Njoftojnë familjaret se kur do të bëhet varrimi i shoferit të autobusit!

Familjaret e shoferit të autobusit qe u dogj në Bullgari kanë njoftuar:

Njoftim

Reklame

Të dashur familjarë, miq e dashamir

Ju informoj se varrimi i të ndjerit Babës tem do të bëhet nesër pas namazit të xhumas, falja e namazit të xhenazes do të bëhet te varrezat e fshatit Sfillare e poshtme.
O Allah pranoje në Mëshirën tënde, me kënaqësin Tënde varrin e tij bëje dritë dhe bahçe prej bahçeve të xhennetit dhe na tako në ahiret në xhenetul Firdeus. 🤲Amin