NPK Tetova: Uji është i sigurt për pije

“Të nderuar qytetar, NPK Tetova Tetovë ju lajmëron se në bazë të analizave nga Qendra për Shëndet Publik Tetovë,

uji për pije i përgjigjet parametrave të Rregullores për ujë të pijshëm, dhe është i sigurt për pije”, thuhet në njoftim.

Reklame

Para disa ditëve nga kjo ndërmarrje publike njoftuan se për shkak të reshjeve të shumta të shiut ka ardhur deri në turbullimin e ujit për pije në burimet që gjenden në Kodrën e Diellit.

U bënë thirrje qytetarëve që të mos përdorin ujin për pije.