Nuhiu: Remzi për 27 Prillin të mbaj leksione po deshe

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme Agim Nuhiu i ka thënë përfaqësuesit të Aleancws për Shqiptarët në debatin “Rruga Dejt”, Remzi Mehmeti se mund ti mbaj leksione atij dhe fansave të partisë që i përfaqëson.

Fillimisht Mehmeti i ka thënë se Nuhiu ashtë dashur të jep dorëheqje morale me rsatin e 27 Prillit, ky i fundit i ka thënë se BDI ka qenë i vetmi subjekt që ka treguar vetëdije institucionale dhe ka ruajtur stabilitetin e shtetit.

Reklame

Nuhiu i ka thënë më pas se partia e Selës këtë rast e ka përdorur për të luajtur me njenjat e qytetarëve dhe se nuk ka bërë asgje konkrete./tetova1