Nuk do të ketë izolim 3 ditësh, ja si do jetë ora policore në fundjavë

Lajm i mirë për të gjithë qytetarët e Maqedonisë.

Ora policore gjatë festave të majit, respektivisht gjat 1,2 dhe 3 majit do të zhvillohet sipas këtij orari:

Nga ora 12:00 deri në ore 14:00 do të mund të lëvizin personat deri në moshën 18 vjeçe, personat mbi moshën 67 vjeçe do të mund të lëvizin nga ora 05:00 deri në ora 11:00 ndërsa për personat e tjerë ora policore do të fillon nga ora 14:00.

Që do të thotë se në fundjavë ora policore nga 14:00 deri ora 5:00.