Nuk e kishte maskën policia rr ah qytetarin në qendër të qytetit shqiptar në sytë e gruas dhe fëmijëve (VIDEO)

Në Ligjin për lu ftimin e sëmundjeve ngjitëse dhe pandemive janë të qarta kompetencat dhe mandatet ligjore, duke përfshirë edhe ndëshkimet për personat që nuk i përfillin masat e nxjerra.

Një ndër to është gjoba në rast se nuk e mbani maskën.

Reklame

Një video që ka publikuar Periskopi shfaq disa policë të Kosovës teksa ushtrojnë dh unë f zike ndaj një burri ku sipas informatave jo zyrtare, bëhet fjalë për mos mbajtjen e maskës.

Në video shihet se burri rrahet në prani të fëmijëve dhe të një gruaje.

 

Skandaloze: Për një maskë policia rrahë qytetarin në qendër të Prishtinës në sy të fëmijëve

Skandaloze: Për një maskë policia rrahë qytetarin në qendër të Prishtinës në sy të fëmijëve

Gepostet von Periskopi am Samstag, 12. September 2020