Nuk i lanë mes gjarpërinjve/ “Shqiptarët për shqiptarët” dhurojnë shtëpi të re për familjen Gjini! (Video)

73
#

Emisioni “Shqiptaret per shqiptaret” ne News24 – 12 korrik, 2019

Nuk i lanë mes gjar.përin.jve “Shqiptarët për shqiptarët” dhurojnë shtëpi të re për familjen Gjini

Vellezer dhe motra keto jane te dhenat per kontribuim:

Gofundme:

https://www.gofundme.com/firdeusAlbania

Pay pal: fondacionifirdeus1gmail.com

Të dhënat bankare: Fondacioni Firdeus, Credins Bank

SWIFT CODE CDISALTR

IBAN EURO:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481

IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479