Nuk jap dorëheqje, derisa nuk e zbuloj skandalin me 2.2 milionë euro

“Në lidhje me VMRO-DPMNE-në e cila kërkon dorëheqjen tim, duhet t’i zhgënjej dhe të tregoj se dorëheqje nuk do të jap derisa nuk zbulohet se si janë keqpërdorur 2.2 milionë euro”,

tha Lidija Dimova, drejtoreshë e Agjencisë Nacionale për programe arsimore – evropiane dhe mobilitet në konferencën e sotme.

Reklame

“Ata frikësohen se unë do t’i fshijë të dhënat. Le të binden, se sistemi i Brukselit është i atillë që ruhen të gjitha të dhënat në formë automatike, aty nuk ka fshirje”, tha Dimova.