Nuk kanë të ndalur/ Zjarr në afërsi të shkollës “Dimitar Vllahov” në Shkup

AdvertismentCustom Text

Bari pas shkollës së mesme në Shkup “Dimitar Vllahov” është prekur nga zjarri, njoftoi MPB nga Shërbimi Zjarrfikës – Shkup.

Ata thanë se ekipet në terren tashmë janë dërguar për të punuar për shuarjen e zjarrit.

ReklameCustom Text

Maqedonia këto ditë është prekur nga zjarre të fortë dhe zonat e Koçanit dhe Kumanovës kanë pësuar më së shumti. FLAKA