Nuk keni maskë për koronavirusin? Ja si ta sajoni në 3 sekonda (VIDEO)

Advertisment

Ndërsa koronavirusi përhapet jo vetëm në Kinë por në të gjithë botën, paniku rritet dhe maska zhduken.

Kjo është arsyeja pse ne ju sjellim një video të shkurtër se si të bëni një maskë në tre sekonda:

Reklame

Video: