Nuk ndalen lëkundjet në Greqi, 9 tër mete brenda 2 orëve

Një tër met me magnitudë 6.3 (sipas të dhënave më të fundit) ka go ditur Greqinë këtë të mërkurë. Lëkundjet kishin si epiqendër Larisën, një qytet në Greqinë qendrore, por u ndjenë edhe në Maqedoni dhe Shqipëri.

Pas lëkundjes së fortë të regjistruar rreth 2 orë më parë, janë regjistruar edhe 8 pasgo ditje, më e madhja prej tyre me magnitudë 5.2.

Në mediat greke u publikuan edhe pamjet e para të tër metit, të postuara kryesisht në rrjetet sociale nga vetë njerëzit, ku duken pasojat e lëkundjeve të forta.

 

Deri tani nuk ka raportime për vik tima apo të lënduar, por njerëzit në Larisa kanë mbushur rrugët, duke lënë banesat dhe shtëpitë.