Nuk respekton urdhrin e policisë, në pranga 45 vjeçari nga Gostivari

Gjatë ditës së djeshme, diku rreth ors 19:00, në rrugën “Borce Jovanoski” në Gostivar pjesëtarët e policisë nga Stacioni Policorë-Gostivar, e kanë privuar nga liria ” personin Z.H. (45) i cili ka drejtuar veturën “Mercedes” me targa të Gostivarit,

për arsye se e nuk e ka respektuar urdhrin të cilin ja ka dhënë pjesëtari i policisë, gjithashtu i njëjti e ka sulmuar pjesëtarin e policisë gjatë kryerjes së detyrës në fushën e sigurisë.

Reklame

MPB-ja ka ndërmarr të gjitha masat për zbardhjen dhe dokumentimi e plotë të rastit.