Nuk shfaqet asnjëherë në publik, kjo është vajza e Isa Mustafës

Është, Afërdita Mustafa- Xhemajli, vajza e kryetarit të LDK-së e cila ngjanë goxha shumë me babain e sa Ish kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka një vajzë dhe dy djem, këta të fundit jemi mësuar t’i shohim në rrjete sociale, mirëpo vajzën jo.

Është, Afërdita Mustafa- Xhemajli, vajza e kryetarit të LDK-së e cila ngjanë goxha shumë me babain e saj, shkruan “Bota sot”.

Afërdita është e martuar dhe ka dy fëmijë, ajo momentalisht punon në Qendrën Klinike Universitare, në Pediatri.

Vajza e Mustafës është brune dhe po ta shikosh me vëmendje, ajo i ngjan më shumë babait sesa dy vëllezërit e saj.