Numërohen mbi 70% të votave, LVV drejt fitores

Teksa janë numëruar pak më shumë se 70 për qind e votave në të gjithë territorin e Kosovës, Levizja Vetëvendosje është duke kryesuar bindshëm me 48.14% ose 268.208 vota.

Pas LVV vjen, Partia Demokratike e Kosovës me 17.64% ose 97.933 vota.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Në vendin e tretë është LDK me 13.43% dhe më pas vijn AAK me 7.49%, Lista Serbe me 4.66% dhe NISMA 2.70%.