Nuset në hall, a do hapen sallonet e grimereve

Pas shpërthimit të koronavirusit në Kosovë, Qeveria ka lëshuar vendim që të mbyllen një pjesë e madhe e lokaleve, dhe të punojnë nga shtëpia.

Fatkeqësisht, duhej të mbyllej edhe lokali i grimeres së njohur shqiptare, Sellmës.

E nuset i ka kapur paniku se çfarë do ndodhë me terminet verore të dasmave të tyre.

Por Sellma i ka qetësuar me përgjigje, duke i thënë që terminet mund të shtyhen, për shkak të pandemisë Covid-19.