Nxënësi ‘turpëron’ gazetaren: Vendose maskën, nuk dua të infektohem, largohu mbaje distancën (VIDEO)

Advertisment

Klasat e para filluan vitin e ri shkollor në Bosnjë dhe Hercegovinë.

Derisa ekziston frika se nxënësit e vegjël do ta kenë të vështirë të respektojnë udhëzimet për tu mbrojtur nga koronavirusi, një nga ta ka treguar se është shembull në këtë aspekt.

Reklame

Një nxënës derisa po pyetej nga një gazetare për këtë temë iu drejtua asaj duke i thënë se duhet ta mbajë maskën dhe ta ruajë distancën.

“Vendose maskën, nuk dua të infektohem”, thotë ndër të tjera ai.

Nxënësi “turpëron” gazetaren: Vendose maskën, nuk dua të infektohem, largohu mbaje distancën.