Nxënësit e shkollave të mesme nga e premtja në protesta kundër mësimit online (VIDEO)

Advertisment

Nxënësit e shkollave të mesme të premten do të protestojë si pasojë e revoltës ndaj vendimit të Qeverisë për mësim online.

Vendimi i tyre është marrë pasi kanë konstatuar edhe një herë nevojën për mësim të kombinuar, një ditë në shkollë dhe një ditë në internet. Veteranët e arsimit besojnë se Qeveria e ka gabim që pamundëson kontaktin e nxënësve me shkollat dhe mësimdhënësit.

Reklame