Nxirret një veturë nga Lumi Vardar

Është nxjerrë një veturë nga ujërat e Lumit Vardarit. Bëhet fjalë për një veturë “Polo”.

Gjatë tërheqjes së veturës nuk ka pasur asgjë brenda, por edhe nuk dihet se si ka rënë në lumë.

Reklame

Në nxjerrjen e veturës morën pjesë ekipet nga MPB dhe i Njësisë së Zjarrfikësve të Shkupit./Telegrafi/