‘O Zot çfarë emri ka kjo vd ekje’ fjalët prekëse të shoqes në ceremoninë e varrimit të dy nxënësve

Qindra persona po marrin pjesë në ceremoninë e varrimit të dy nxënësve që u vranë të premten mbrëma në Gllogjan të Deçanit.

Para nisjes së ceremonisë së varrimit, moshatarja dhe shoqja e nxënësve të vrarë para të pranishmëve ka lexuar një shkrim prekës për viktimat.

Reklame

Fjalën para të pranishmëve e ka marrë edhe kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj.]

“Pse sme treguat që sdo ktheheshit më kurrë. O Zot çfarë emri ka kjo vdekje. O zot çfarë arsye ka ky trishtim. O zot për çfarë arsye na ndave ne” thot shoqja e dy nxënësve të ndjerë.